Ervaringen yoga vakantie | Avontuur van h'eerlijk leven
15000
page-template,page-template-elementor_header_footer,page,page-id-15000,bridge-core-1.0.5,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-template-full-width,elementor-kit-21993,elementor-page elementor-page-15000

ervaringen deelnemers

DAAN, ELISABETH, CAREN, FLEUR EN GRIETHA VERTELLEN OVER DE YOGA VAKANTIE AAN ZEE.

“Het was een prachtweekend! Ik ben nog steeds aan het nagenieten. Waar ik erg van genoten heb is de yin yoga en Hanneke’s manier van lesgeven. Vooral je rust en de dingen die ze tussen de oefeningen door zegt blijven me bij. Ook dat ze je tijdens de les helpt via kleine aanrakingen om verder in de oefening/stretch te komen, heerlijk die hand op je rug die je even net dat stukje verder brengt. Ik zou het yoga weekend aan iedereen aanraden die er alleen of met vriend/vriendinnen even een weekend tussenuit wil aan zee en die van gezond eten houdt en die dit icm yogalessen wil doen. De combinatie en locatie is echt super inspirerend en voor herhaling vatbaar!​”
Yogaweekend deelnemer Sabri Kostadinova review
SABRI KOSTADINOVA, GENOTEN VAN DE YOGALESSEN EN DE YOGA VAKANTIE, SUPER INSPIREREND!
“Wat een heerlijk weekend! Ik vond het lekker dat ontspanning en rust voorop stonden, precies waar ik naar op zoek was. Dankjewel voor de rust, de losse aanpak en het kijkje in jouw bewuste levenswijze. Ik neem veel mooie momentjes weer mee terug naar huis.”
Leonie Simons over het yogaweekend aan zee
LEONIE, OVER HET YOGAWEEKEND: HEERLIJK!
“Ik heb het weekend als heel rustgevend en toch energiek bevonden. Fijn dat Hanneke zo gepassioneerd is en dat met ons deelt. Ze leeft bewust en laat ons ook leven. Met oog voor details. Een prachtig weekend!”
Viola Braaksma ervaring yogaweekend
VIOLA BRAAKSMA, OVER HET YOGAWEEKEND AAN ZEE EN HANNEKE’S ENTHOUSIASME
“Bedankt voor het geweldige weekend! ik heb nog niet eerder zo’n fijn ontspannen yogaweekend gehad waarbij alles klopte en zo fijn in elkaar overliep: de vorm van yoga, het eten, de omgeving, de sfeer, de rust en de gastvrijheid. ik ga het zeker nog een keer herhalen. fijn dat we gewoon onszelf kunnen zijn en de vrijheid hebben om te doen wat we willen.”
LISELOT ARENSMAN, FIJN ONTSPANNEN YOGAWEEKEND EN FIJN DAT WE GEWOON ONSZELF KUNNEN ZIJN
“Na veel twijfel over weg zijn van gezin, werk en andere verantwoordelijkheden heb ik de knoop doorgehakt en ben meegegaan voor de retreat van Hanneke en Maaike. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Wat een heerlijke week!! Ik voel me stiekem een beetje herboren, wauw!”
Anneloes Rijnders yoga vakantie
ANNELOES RIJNDERS, ZIJN ZONDER DOEN, GEEN SECONDE SPIJT!
“Nogmaals dankjewel voor de fijne dagen! Zo blij dat ik mee ben geweest! Ontspanning! Inspiratie. Rust. Gezelligheid. Acceptatie (van mezelf). Hanneke, mooi om te zien hoe je oprecht je geluk uitstraalt. Je sprankelt van inspiratie en positieve energie!! Mijn aandenken aan de midweek ‘let yourself be yourself’ :-)”
Yogaweekend Nederland Manon van Egmond
MANON VAN EGMOND, YOGAMIDWEEK AAN ZEE: ONTSPANNING!
“Ik heb weer eens de tijd genomen om meer bij mezelf te komen. Mijn spieren kunnen ontspannen en mij meer bewust van mijn eigen lijf wat helpt tijdens de drukte van alle dag. De rust in jezelf kunnen opzoeken. Een week vol harmonie, gelijkgestemden en een break van de dagelijkse hectiek. Een prettige sfeer, nooit het gevoel dat er iets van mij werd verwacht. Ik heb ontzettend genoten van de sessies die we als groep hebben gedaan. Er was zo’n heerlijke energie om me heen dat vergeet ik mijn hele leven niet meer.”
Yogaweekend review nanda
NANDA, EEN BREAK VAN DE DAGELIJKSE HECTIEK. ONTZETTEND GENOTEN.
“Dankjewel voor het heerlijke eten, de fijne yoga & meditatielessen. Zonder oordeel en met veel compassie. Vooral de stilte wandeling en de laatste yogasessie deden me veel, ik ben tot rust gekomen en heb kunnen opladen tegelijkertijd. Meer had ik niet kunnen wensen.”
Yogaweekend aan zee review
REBECCA GERRITSE, OVER TOT RUST KOMEN EN OPLADEN TEGELIJKERTIJD
Groepsoverzicht tijdens yogaweekend domburg, zeeland
Yoga les
5-yogaweekend-c-hanneke-megens
Yoga midweek januari
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.