Heart & Soul
leadership retreat

Vanuit liefde en rust ZIJN met wat er is & thuiskomen bij jezelf.

Een high-end retreat exclusief voor vrouwelijke leiders, managers en changemakers.

Geniet in Zeeland op een prachtige locatie van een life changing retreat voor vrouwelijke leiders

Uitwaaien aan zee, ZIJN, groeien als een raket, lekker biologisch eten, je verbinden met je hart, tijd voor jezelf, ontspannen in de sauna, genieten van rust, liefde en vertrouwen op deze prachtige locatie in Domburg.

Het programma van de heart & soul leadership retreat

RETREAT VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je rond 15.30u. We beginnen met een sessie om te landen zodat je helemaal tot rust komt. Vanuit die ontspannen, innerlijke rust sta je stil bij jouw intentie & doel om hier te zijn. Daarna smul je van een huisgemaakte vegetarische maaltijd in de riante keuken gevolgd door een lange ontspannen workshop met o.a. yoga & visualisatie om jouw frequentie voor overvloed en zelfliefde te vergroten. Als je dan helemaal relaxt bent kun je nagenieten met een goed boek op de bank, een duik nemen in het overdekte zwembad (met sauna!), of je struint nog even door de duinen.

RETREAT ZATERDAG

Nadat je zaterdag bent opgestaan in stilte geniet je op het strand of op de schitterende locatie van een yoga & meditatie sessie. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt klaar. Helemaal relaxt reizen we daarna af naar je onderbewuste zodat je transformeert naar de beste versie van jezelf. Het programma bestaat vandaag uit opstellingen werk, manifestatie, mindset coaching en transformatie. Ook is er ruimte om te ZIJN en alles te laten landen. Dit doen we met pauzes waarin je ruimte hebt voor dutjes (als je slaapt verwerk je alles), zwemmen in de zee of het binnenzwembad, wandelen door de duinen, wat jij wilt. Aan het einde van de dag verwennen we je met een h’eerlijk diner. We leggen je echt in de watten deze leiderschapsreis zodat jij je helemaal kan focussen op jezelf.

RETREAT ZONDAG

Zondag beginnen we in stilte. Al wandelend kom je tot jezelf tijdens een stilte meditatie richting strand. Als je dan rustig wakker bent geworden door het ruisen van de zee, of je lekker hebt uitgeslapen, staat er een zondags h’eerlijk ontbijt voor je klaar. Daarna maken we de connectie met je hart. Vele wetenschappelijke studies tonen aan hoe je hart een magneet is voor energie. Daar stellen we ons voor open & koppelen we concrete doelen aan. We lunchen samen in de ruime leefkeuken en ronden daarna af met een open hart, ontspannen lijf en rust in ons hoofd. Je kan als je wilt nog nagenieten van de prachtige omgeving tot je besluit om huiswaarts te keren.

Extra: Een week na de retreat plannen we een 30 minuten call met Hanneke voor je in zodat je in de hoge energie blijft.

Locatie van de leiderschapsretreat in Zeeland

Een modern verbouwd landhuis met zwembad en sauna, net buiten Domburg voorzien van alle luxe. Een binnenzwembad, sauna, moderne trainingsruimte, grote leefkeuken en relaxte woonkamer maken deze heart & soul leadership retreat aan zee helemaal compleet.

Je slaapt in een ruime eenpersoonskamer met moderne heerlijke boxsprings. Een deel van de kamers beschikt over een ensuite badkamer, twee kamers delen 1 badkamer. Één van deze kamers beschikt daarnaast ook nog over een vrijstaand ligbad.

Het is heerlijk stil op de locatie waar we verblijven. Alle tijd en ruimte om te ZIJN, genoeg plekken waar je alleen kan zijn en ook de ruimte die vanzelf ontstaat om te verbinden met gelijkgestemden.

Let op: Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding. Er is exclusief plek voor 6 vrouwelijke leiders.

Wat een uitzicht, wauw!

In een oase van rust ligt het prachtige landhuis omringd door een tuin vol bloemen. Je kijkt uit over weilanden en op nog geen kwartier loopafstand is de zee. Een van de trainingen vindt -als de zon schijnt- op het strand of in de tuin plaats.

Data & kosten heart & soul leadership retreat

Data heart & soul retreat en stilte retreats 2022

stilte retreat 4 maart – 6 maart 2022
heart & soul leadership retreat 8 april – 10 april 2022
heart & soul leadership retreat 1 juli – 3 juli 2022
stilte retreat 7 oktober – 9 oktober 2022

Investering retreats 2022

Op aanvraag.

Mail ons op info [apenstaartje] avontuurvanheerlijkleven.nl
Per retreat is er exclusief plek voor 6 vrouwelijke leiders: ondernemers, managers, changemakers.

Zowel de heart & soul leadership retreats als stilte retreats vormen ook een onderdeel van het exclusieve jaartraject met Hanneke. Meer informatie lees je hier.

We kijken naar je uit!
Luxe retreat inclusief 3 dagen training, h’eerlijk eten en drinken en alle faciliteiten: sauna, groot binnenzwembad, ruime eenpersoonskamer, volledig privé gelegen huis en tuin.
All inclusive.

Waarom zou je mee gaan op deze retreat?

Het is tijd om minder te doen. Meer te ZIJN.

Jij rockt als leider en groeit snel. Je hebt je zaken goed voor elkaar en geniet volop van wat je neer zet in de wereld en manifesteert. Je draagt bij op een manier die de wereld mooier maakt en dat geeft je voldoening. Maar toch knaagt er iets…

Je mag nog meer in de overgave.

Return To Love methode®

Hoofd, hart, lichaam en ziel laten samensmelten. Het spirituele en aardse vloeien moeiteloos in elkaar over… We zakken dieper in ons lichaam en openen ons hart. Komen thuis bij onszelf.

Er is volop ruimte in het programma

Geen volgepropte dagen. Maar ruimte om te zijn. Ruimte voor jezelf en wat zich aandient.

Groepsgrootte leiderschapsreis

De groepsgrootte van de heart & soul leadership retreat bedraagt maximaal 6 deelnemers. Zo is er ruimte voor mooie ontmoetingen, verbinding en ook alle tijd en aandacht voor jou.

Waarom zou je meegaan op deze retreat?

“Een weekend lang jezelf laten verwennen, ontspannen en uitwaaien. De diepte in. Op een super mooie locatie aan zee. Je wordt echt in de watten gelegd en hebt genoeg vrije tijd om te genieten van de omgeving of helemaal niets te doen. Heerlijk en transformerend!” Sophie van Es

De heart & soul leadership retreat is inclusief

3 dagen training. We werken vanuit de Return To Love® methode op alle lagen: Hoofd, hart, lichaam en ziel. O.a. yoga, meditatie, visualisatie, opstellingen, manifestatie, coaching en mindset werk.

1x vroege vogel stilte meditatie

30 minuten after retreat call met Hanneke

2x overnachting in een prachtige eenpersoonskamer met moderne boxspring

2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner. Alle maaltijden zijn h’eerlijk huisgemaakt, vegetarisch, glutenvrij en waar mogelijk biologisch

Prachtig landhuis met groot binnenzwembad, sauna en tennisbaan

Drankjes zoals thee, koffie, biologische vruchtensappen

Tussendoortjes bij de thee

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen zachte handdoeken voor je klaar

Data geplande heart & soul leadership retreats

Heart & soul leadership retreat aan zee

When: vr april 8 - zo april 10
Where: Domburg

Heart & Soul leadership retreat zee

When: vr juli 1 - zo juli 3
Where: Domburg
Een fantastisch weekend

Nannette Arndt (55): “Een super weekend met inspirerende vrouwen. Het was mooi om te horen hoe iedereen bezig is met bewust leven. Dit geeft mij veel inspiratie voor mijn eigen leven. De lessen vond ik heerlijk om te doen. Bedankt voor een fantastisch weekend, het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Yogaweekend aan zee, lise op het strand

Lise van Leeuwen, heerlijk ontspannen retreat

“Een heerlijk weekend waar de sfeer onwijs goed was. Wat me opviel was dat ik helemaal mezelf kon zijn, iedereen luisterde naar elkaars verhaal en had daar respect voor. Ik las wel eens over mensen waarbij een retreat hun leven veranderd had, ze een beter mens had gemaakt. Ik heb dat nooit begrepen tot dit weekend. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben.”

GA JE MEE OP RETREAT?
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.