Yoga midweek aan zee

Ontspannen en weer in contact komen met je intuïtie tijdens yoga workshops, genieten van h’eerlijk eten, uitwaaien aan het strand en alle tijd voor jezelf.

Geniet in Zeeland op een prachtige locatie van een luxe yoga midweek.

Uitwaaien aan zee, vijf healing yoga workshops, lekker biologisch eten, begeleide connect met je essentie meditatie, stilte, tijd voor jezelf, een mindful diner dat al je zintuigen betovert en ontspannen in de sauna.

Genieten van de rust & ruimte op de prachtige locatie in Domburg.

Het programma van de yoga midweek

YOGA MIDWEEK MAANDAG

Op maandag arriveer je halverwege de middag en word je ontvangen met een kop thee en iets lekkers. Daarna is er een ontspannen yoga workshop. Als je dan helemaal relaxt bent kun je nagenieten met een goed boek op de bank, een duik nemen in het overdekte zwembad (met sauna), of je struint nog even door de duinen. Daarna genieten we gezamenlijk van een h’eerlijk diner.

YOGA MIDWEEK DINSDAG

Nadat je dinsdag op het strand of in de moderne yogazaal hebt genoten van een yoga & meditatie sessie staat er een heerlijk ontbijt klaar. Helemaal relaxt kun je daarna de dag invullen naar eigen wens. Zwemmen in de zee of het zwembad, wandelen door de duinen, shoppen in Domburg, wat jij wilt! Natuurlijk zorgen wij tussen de middag voor een lekkere lunch. Aan het einde van de dag is er een ontspannende yoga workshop en daarna kun je nagenieten van het uitzicht over de weilanden, de rust & ruimte of iets anders waar jij zin in hebt. Tenslotte toveren we een h’eerlijk diner voor je op tafel.

YOGA MIDWEEK WOENSDAG

Woensdag kun je de dag beginnen we met een vroege vogel stilte meditatie. Als je dan rustig wakker bent geworden door het ruisen van de zee, of je lekker hebt uitgeslapen, staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte yogales. De middag heb je alle tijd voor jezelf. In de avond staat er weer een huisgemaakt diner voor je klaar en is er nog een gezamenlijk moment van stilte in de yogazaal.

YOGA MIDWEEK DONDERDAG

Donderdag kan je heerlijk uitslapen tot je gewekt wordt voor een lekker licht ontbijt. Daarna ontvang je een relaxte yoga workshop. Geniet nog een keer van de sauna of het zwembad voordat je aan tafel gaat. We sluiten af met een gezamenlijke lunch in de leefkeuken en dan kun je zolang je wilt nagenieten van de prachtige omgeving tot je besluit om huiswaarts te keren.

Locatie van de yoga midweek in Zeeland

Een modern verbouwde boerderij net buiten Domburg die voorzien is van alle luxe. Ruime tweepersoons slaapkamers met moderne heerlijke (losse) bedden, een binnenzwembad, sauna, moderne yogastudio, grote keuken en relaxte woonkamer maken deze yoga midweek helemaal compleet.

En dan het uitzicht, wauw! Je kijkt uit over weilanden en op nog geen vijf minuten loopafstand is de zee. De yogalessen/energetische meditaties vinden –als de zon schijnt- op het strand of in de tuin plaats.

Beginners & gevorderden zijn van harte welkom op het yoga weekend

De yoga die gegeven wordt tijdens dit yoga weekend is geschikt voor ieder niveau. Ook als je nog weinig yoga ervaring hebt ben je van harte welkom als deelnemer. Yogadocent of therapeut? Kom gerust meedoen! We ontvangen je graag.

Kosten van de yoga midweek

Yoga midweek juli, augustus 2022

Yoga midweek aan zee juli

Yoga midweek aan zee augustus

Genoemde prijzen zijn pp en all inclusive

All inclusive

Bovenstaande prijzen zijn per persoon & inclusief h’eerlijk eten en drinken… all inclusive.

Kamers

Er zijn tweepersoonskamers met gedeelde badkamer en met eigen badkamer. De kamers met gedeelde badkamer hebben een wastafel op de kamer en delen een luxe badkamer met maximaal 2 kamers. De tweepersoonskamers met eigen badkamer beschikken over een eigen toilet, wastafel en douche. Één van deze kamers beschikt daarnaast ook nog over een vrijstaand ligbad.

Kom je alleen? Helemaal oké! Je deelt een kamer met iemand van hetzelfde geslacht.

Let op: het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Je kan je voorkeur aangeven bij je aanmelding. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding. 

Groepsgrootte

De groepsgootte van de yoga midweek bedraagt maximaal 14 deelnemers.

De yoga midweek is inclusief:

5x workshop yoga

1x vroege vogel stilte meditatie

1x energetische connect met je hart & ziel meditatie

3x overnachting in een luxe tweepersoonskamer (2x eenpersoonsboxspring)

3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner. Alle maaltijden zijn h’eerlijk huisgemaakt, vegetarisch, glutenvrij en biologisch

Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en tennisbaan

Drankjes zoals thee, koffie, biologische vruchtensappen

Tussendoortjes bij de thee

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen zachte handdoeken voor je klaar

Data geplande yogavakanties

There are no events to display

Super, ontspannend en puur

Astrid Westhoff: “De yoga vakantie was echt super, ontspannend en puur. Hanneke organiseerde het met veel passie en plezier. Dit was erg mooi om te zien en te ervaren. Wat ik mee naar huis heb genomen: Ik  doe elke ochtend aan yoga en sluit de dag af met meditatie. Ook eet ik rustiger en gezonder.

Ik vond het erg leuk om verschillende mensen met een andere visie te ontmoeten. Ik verwachte dat de meeste deelnemers uit Utrecht zouden komen, maar was aangenaam verrast toen dit niet het geval was. Kortom een hele bijzondere en dierbare week gehad die ik lang zal herinneren en koesteren.”

Yogavakantie Sandra Kolhoff

Sandra Kolhoff, onwijs genoten van de rust en geweldige yin yoga lessen

Een ontspannen midweek, met veel leerzame momenten. Ik wist niet dat ik zo stil kon zijn! Wauw! :p Een prachtige locatie, en ik vond de (Yin) Yoga lessen ook echt geweldig! Een Yoga soort waar ik eigenlijk een beetje tegen op zag, maar nu echt bij mij op nummer 1 staat!

Ook heb ik onwijs genoten van de rust. Lekker jezelf zijn, geen make-up (oké een beetje dan) en heerlijk comfortabel zijn. Het gezonde en eerlijke eten. Het mediteren, en de rust die je daarna voelt, onbetaalbaar! Oh, het strand!!! Die staat ook op mijn favoriete lijstje!”

GA JE MEE OP YOGA MIDWEEK?

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.