Yogaweekend aan zee

Geniet in Zeeland op een prachtige locatie van een ontspannen yogaweekend aan zee.

Tijd voor jezelf, yin en yang yogalessen, lekker biologisch eten, stilte meditatie, uitwaaien op het strand, ontspannen in de sauna. Een yoga retreat om rust te ervaren op deze prachtige locatie in Domburg.

Het programma van het yogaweekend

YOGAWEEKEND AAN ZEE VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je rond 16u. We beginnen met een meditatie moment om te landen in het hier en nu. Daarna geniet je van een huisgemaakte maaltijd in de riante keuken gevolgd door een lange yin yoga les. We keren naar binnen zodat wat zich aandient er helemaal mag zijn. Na afloop kun je in stilte nagenieten zoals jij dat het fijnste vindt. Inzichten opschrijven, vroeg naar bed, een duik nemen in het overdekte zwembad (met sauna!), of je struint nog even in alle rust door de duinen. Deze dagen zijn helemaal voor jou.

YOGAWEEKEND AAN ZEE ZATERDAG

Als je zaterdag wakker wordt geniet je op het strand of in de moderne yogazaal van een yoga & meditatie sessie. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt klaar. Daarna heb je heerlijk de tijd voor jezelf. Je kan lekker zwemmen in de zee of het binnenzwembad, wandelen door de duinen, een goed boek lezen op de bank, een dutje doen, wat jij wilt. Natuurlijk zorgen wij ook vandaag voor lekker gezond eten. We verwennen je graag zodat jij helemaal aan niets hoeft te denken. In de avond is er opnieuw een yogales en mag je aanschuiven aan de lange keukentafel voor een lekker diner.

YOGAWEEKEND AAN ZEE ZONDAG

Zondag beginnen we met een stilte wandeling naar zee of je slaapt lekker uit. Daarna schuif je aan voor een zondags h’eerlijk ontbijt. Na het ontbijt is er een lange relaxte yin yogales. We sluiten het weekend gezamenlijk af met een vers bereide lunch. Je mag nagenieten op de locatie tot een uur of 14.00 voordat je vervuld weer huiswaarts keert.

Locatie van het yoga weekend in Domburg

Een modern verbouwd landhuis met yogastudio, zwembad en sauna, net buiten Domburg voorzien van alle luxe. Een binnenzwembad, sauna, moderne yogastudio voor de yogalessen, grote leefkeuken en relaxte woonkamer maken deze yogaretreat helemaal compleet.

Je slaapt in een ruime tweepersoonskamer met moderne eenpersoons boxsprings. Een deel van de kamers beschikt over een ensuite badkamer, twee kamers delen 1 badkamer. Één van deze kamers beschikt daarnaast ook nog over een vrijstaand ligbad.

Het is heerlijk stil op de locatie waar we verblijven. Alle tijd en ruimte om te ZIJN, genoeg plekken waar je alleen kan zijn en ook een lange keukentafel om h’eerlijk aan te zitten met een boek of goed gesprek.

Let op: het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding. 

Wat een uitzicht, wauw!

In een oase van rust ligt het prachtige landhuis omringd door een tuin vol bloemen. Je kijkt uit over weilanden en op nog geen kwartier loopafstand is de zee. Een van de yogalessen vindt -als de zon schijnt- op het strand of in de tuin plaats.

Data & kosten yoga retreat aan zee

Data yoga retreats 2024

Mallorca 2024  (laatste plek vrij in een tweepersoonssuite)
Yoga retreat Domburg 1 november 2024- 3 november 2024

Kosten yogaretreat

Luxe tweepersoonskamer met badkamer ensuite en ligbad 675
Luxe tweepersoonskamer met badkamer ensuite 650
Luxe tweepersoonskamer met gedeelde badkamer 600
Knusse tweepersoonskamer met gedeelde badkamer VOL

Genoemde prijzen zijn pp en incl 9% btw

We kijken naar je uit!
Luxe retreat inclusief h’eerlijk eten en drinken en alle faciliteiten: sauna, groot binnenzwembad, tweepersoonskamer naar keuze, volledig privé gelegen huis en tuin.
All inclusive.

Waarom zou je mee gaan op deze retreat?

Innerlijke rust, vrijheid en plezier.

Je verlangt naar een sterk contact met je hart & ziel, je essentie. Zodat je meer innerlijke rust, vrijheid en plezier ervaart. Je bent er altijd voor anderen en nu is het tijd voor jou.

Thuiskomen bij jezelf

Mijn klanten vertrouwen op hun intuïtie en zijn zichzelf zonder masker.

Er is volop ruimte in het programma

Geen volgepropte dagen. Maar ruimte om te zijn. Ruimte voor jezelf en wat zich aandient. Ruimte om te genieten en op te laden.

Groepsgrootte retreat

De groepsgrootte van de retreat bedraagt maximaal 14 deelnemers. Zo is er ruimte voor mooie ontmoetingen, verbinding en ook alle tijd en aandacht voor jou.

Waarom zou je meegaan op dit yogaweekend?

“Een heel weekend lang jezelf laten verwennen, ontspannen en uitwaaien. Op een super mooie locatie aan zee. Je wordt echt in de watten gelegd en hebt genoeg vrije tijd om te genieten van de omgeving of helemaal niets te doen. Heerlijk!” Sophie van Es

De retraite is inclusief

Data geplande retraites

Yogaweekend aan zee 2024

When: vr november 1 - zo november 3
Een fantastisch yogaweekend

Nannette Arndt (55): “Een super yogaweekend met inspirerende vrouwen. Het was mooi om te horen hoe iedereen bezig is met bewust leven. Dit geeft mij veel inspiratie voor mijn eigen leven. De yogalessen vond ik heerlijk om te doen. Bedankt voor een fantastisch weekend, het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Yogaweekend aan zee, lise op het strand

Lise van Leeuwen, helemaal mezelf zijn

“Een heerlijk weekend waar de sfeer onwijs goed was. Wat me opviel was dat ik helemaal mezelf kon zijn, iedereen luisterde naar elkaars verhaal en had daar respect voor. Ik las wel eens over mensen waarbij yoga hun leven veranderd had, ze een beter mens had gemaakt. Ik heb dat nooit begrepen tot dit weekend. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben.”

GA JE MEE OP RETREAT?
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.