Yoga weekend aan zee

Lekker uitwaaien, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf!

Geniet in Zeeland op een prachtige locatie van een luxe yoga weekend

Uitwaaien aan zee, vier yoga workshops, lekker biologisch eten, stilte meditatie op het strand, tijd voor jezelf, ontspannen in de sauna, genieten van rust, liefde en vertrouwen op deze prachtige locatie in Domburg.

Het programma van het yoga weekend

YOGAWEEKEND VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je rond etenstijd en smul je van een huisgemaakte vegetarische maaltijd in de riante keuken. Daarna is er een lange ontspannen yoga workshop. Als je dan helemaal relaxt bent kun je nagenieten met een goed boek op de bank, een duik nemen in het overdekte zwembad (met sauna!), of je struint nog even door de duinen.

YOGAWEEKEND ZATERDAG

Nadat je zaterdag bent opgestaan in stilte geniet je op het strand of in de moderne yogazaal van een yoga & meditatie sessie. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt klaar. Helemaal relaxt kun je daarna de dag invullen naar eigen wens. Zwemmen in de zee of het binnenzwembad, wandelen door de duinen, shoppen in Domburg, wat jij wilt. Natuurlijk zorgen wij tussen de middag voor een lekkere lunch. In de avond is er een ontspannende yoga workshop en daarna verwennen we je graag met een h’eerlijk diner, liefde gaat door de maag! Daarna is er alle tijd om na te genieten van het uitzicht over de tuin, de rust & ruimte of iets anders waar jij zin in hebt.

YOGAWEEKEND ZONDAG

Zondag beginnen we in stilte. Al wandelend kom je tot jezelf tijdens een stilte meditatie richting strand. Als je dan rustig wakker bent geworden door het ruisen van de zee, of je lekker hebt uitgeslapen, staat er een zondags h’eerlijk ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte yogales. We sluiten het weekend gezamenlijk af met een lunch. Daarna kun je zolang je wilt nagenieten van de prachtige omgeving tot je besluit om huiswaarts te keren.

NB Als een yoga retreat een speciaal thema of programma heeft, lees je dat bij ‘bijzonderheden per retreat’.

Locatie van het yogaweekend in Zeeland

Een modern verbouwd landhuis met zwembad en sauna, net buiten Domburg voorzien van alle luxe. Een binnenzwembad, sauna, moderne yogastudio, grote leefkeuken en relaxte woonkamer maken dit yoga weekend aan zee helemaal compleet.

Je slaapt in een ruime tweepersoons slaapkamer met moderne heerlijke eenpersoons bedden. Er is tevens één driepersoonskamer beschikbaar. Een deel van de kamers beschikt over een ensuite badkamer, de overige kamers delen twee badkamers met maximaal vier kamers. De tweepersoonskamers met eigen badkamer beschikken over een toilet, wastafel en riante inloopdouche in de ensuite badkamer. Één van deze kamers beschikt daarnaast ook nog over een vrijstaand ligbad.

Let op: het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding. 

Wat een uitzicht, wauw!

In een oase van rust ligt het prachtige landhuis omringd door een tuin vol bloemen. Je kijkt uit over weilanden en op nog geen kwartier loopafstand is de zee. Een van de yogalessen vindt -als de zon schijnt- op het strand of in de tuin plaats.

Data & kosten yogaweekend

Data yogaweekenden 2019

yogaweekend 12 april – 14 april 2019 voor zwangere vrouwen
yogaweekend 24 mei – 26 mei 2019 voor women only (uitverkocht)

Data yogaweekend 2020

yogaweekend 1 mei -3 mei 2020

kosten*

Luxe kamer met eigen badkamer en ligbad 450 euro
Luxe kamer met eigen badkamer 425 euro
Luxe kamer met gedeelde badkamer 400 euro
Kamer met gedeelde badkamer 375 euro

Bovenstaande prijs is per persoon & inclusief h’eerlijk eten en drinken. All inclusive.

Bijzonderheden per yoga retreat

Als er bijzonderheden zijn staan ze hieronder beschreven.

ZWANGERSCHAPSYOGAWEEKEND VOOR ZWANGERE VROUWEN 12 april – 14 april 2019

Een zwangerschapsyogaweekend speciaal voor zwangere vrouwen. Deze zwangerschapsyoga retreat staat helemaal in het teken van jou als mama, je zwangerschap en de baby in je buik. Je bent welkom vanaf 12 weken zwangerschap tot aan het einde van je zwangerschap. Alle 4 de zwangerschapsyoga lessen dit zwangerschapsyogaweekend zijn speciaal voor zwangere mama’s en worden verzorgd door Hanneke. Ook zijn er geleide meditaties en kan je heerlijk uitrusten in een fijne boxspring, hoef je alleen maar aan te schuiven voor heerlijk gezond eten, kan je zwemmen in het binnenzwembad of lekker naar zee. Hanneke is mama, zwanger van haar tweede en opgeleid tot zwangerschapsyogadocent bij Birthlight. Zie ook Avontuurvanveertigweken.nl voor haar zwangerschapsyogalessen of check de gratis zwangerschapspodcast.

YOGAWEEKEND WOMEN ONLY 24 mei – 26 mei 2019

Een yogaweekend helemaal voor vrouwen. Om op en top te genieten van dat je een vrouw bent. Delen in onze vrouwelijke energie, schoonheid en alles wat ons verbindt. Onze kwetsbaarheid die juist ook zo krachtig is, samen zijn, verbinding vanuit hart en ziel. Nuchter en spiritueel tegelijkertijd. Alles komt dit weekend samen.

Waarom zou je mee gaan op dit yogaweekend

Yoga beginneling? Of gevorderd? Je bent van harte welkom op het yogaweekend.

De yin yoga en yang yoga tijdens dit yoga weekend zijn geschikt voor ieder niveau. Ook als je nog weinig yoga ervaring hebt ben je van harte welkom als deelnemer. Hetzelfde geldt voor ervaren yogi’s, we ontvangen je graag.

Yin en yang yoga

Yin yang yoga is volgens Hanneke geen aparte yoga stroming maar een toegankelijke, holistische en mindful vorm van yoga die Oosterse wijsheid combineert met traditionele Indiase yoga tradities. Een volledige vorm van yoga waarbij we rust en activiteit combineren, je word fysiek sterker en leniger, ervaart meer rust in jezelf en hebt tijd om naar binnen te keren.

Groepsgrootte yogaweekend

De groepsgootte van het yogaweekend bedraagt maximaal 14 deelnemers. Leeftijden variëren tussen 18-97 jaar. Als jij de bandbreedte wil rekken omdat je jonger of ouder bent, be my guest!

Waarom zou je meegaan op dit yogaweekend?

“Een weekend lang jezelf laten verwennen, ontspannen en uitwaaien. Op een super mooie locatie aan zee. Je wordt echt in de watten gelegd en hebt genoeg vrije tijd om te genieten van de omgeving of helemaal niets te doen. Heerlijk!” Sophie van Es

Het yogaweekend is inclusief

4x workshop Yoga

1x vroege vogel stilte meditatie

2x overnachting in een tweepersoonskamer (2x eenpersoonsbed)

2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner. Alle maaltijden zijn h’eerlijk huisgemaakt, vegetarisch, glutenvrij en waar mogelijk biologisch

Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en tennisbaan

Drankjes zoals thee, koffie, biologische vruchtensappen

Tussendoortjes bij de thee

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen zachte handdoeken voor je klaar

Data geplande yogaweekenden

Yogaweekend women only

Tijdstip: Fri May 24 - Sun May 26
Lokatie: Domburg

2020 yogaweekend mei

Tijdstip: Fri May 1 - Sun May 3
Lokatie: Domburg
Een fantastisch yogaweekend

Nannette Arndt (55): “Een super weekend met inspirerende vrouwen. Het was mooi om te horen hoe iedereen bezig is met bewust leven. Dit geeft mij veel inspiratie voor mijn eigen leven. De yoga-lessen vond ik heerlijk om te doen. Bedankt voor een fantastisch weekend, het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Yogaweekend aan zee, lise op het strand

Lise van Leeuwen, heerlijk ontspannen yogaweekend

“Een heerlijk weekend waar de sfeer onwijs goed was. Wat me opviel was dat ik helemaal mezelf kon zijn, iedereen luisterde naar elkaars verhaal en had daar respect voor. Ik las wel eens over mensen waarbij yoga hun leven veranderd had, ze een beter mens had gemaakt. Ik heb dat nooit begrepen tot dit weekend. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben.”

GA JE MEE OP YOGAWEEKEND?

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.