Yoga weekend aan zee

Lekker uitwaaien, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf!

Geniet in Zeeland op een prachtige locatie van een luxe yoga weekend

Uitwaaien aan zee, vier yoga workshops, lekker biologisch eten, stilte meditatie op het strand, tijd voor jezelf, ontspannen in de sauna, genieten van rust, liefde en vertrouwen op deze prachtige locatie in Domburg.

Het programma van het yoga weekend

YOGAWEEKEND VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je rond etenstijd en smul je van een huisgemaakte vegetarische maaltijd in de riante keuken. Daarna is er een lange ontspannen yoga workshop. Als je dan helemaal relaxt bent kun je nagenieten met een goed boek op de bank, een duik nemen in het overdekte zwembad (met sauna!), of je struint nog even door de duinen.

YOGAWEEKEND ZATERDAG

Nadat je zaterdag bent opgestaan in stilte geniet je op het strand of in de moderne yogazaal van een yoga & meditatie sessie. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt klaar. Helemaal relaxt kun je daarna de dag invullen naar eigen wens. Zwemmen in de zee of het binnenzwembad, wandelen door de duinen, shoppen in Domburg, wat jij wilt. Natuurlijk zorgen wij tussen de middag voor een lekkere lunch. In de avond is er een ontspannende yoga workshop en daarna verwennen we je graag met een h’eerlijk diner, liefde gaat door de maag! Daarna is er alle tijd om na te genieten van het uitzicht over de tuin, de rust & ruimte of iets anders waar jij zin in hebt.

YOGAWEEKEND ZONDAG

Zondag beginnen we in stilte. Al wandelend kom je tot jezelf tijdens een stilte meditatie richting strand. Als je dan rustig wakker bent geworden door het ruisen van de zee, of je lekker hebt uitgeslapen, staat er een zondags h’eerlijk ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte yogales. We sluiten het weekend gezamenlijk af met een lunch. Daarna kun je zolang je wilt nagenieten van de prachtige omgeving tot je besluit om huiswaarts te keren.

NB Als een yoga retreat een speciaal thema of programma heeft, lees je dat bij ‘bijzonderheden per retreat’.

Locatie van het yogaweekend in Zeeland

Een modern verbouwd landhuis met zwembad en sauna, net buiten Domburg voorzien van alle luxe. Een binnenzwembad, sauna, moderne yogastudio, grote leefkeuken en relaxte woonkamer maken dit yoga weekend aan zee helemaal compleet.

Je slaapt in een ruime tweepersoons slaapkamer met moderne heerlijke eenpersoons bedden. Er is tevens één driepersoonskamer beschikbaar. Een deel van de kamers beschikt over een ensuite badkamer, de overige kamers delen twee badkamers met maximaal vier kamers. De tweepersoonskamers met eigen badkamer beschikken over een toilet, wastafel en riante inloopdouche in de ensuite badkamer. Één van deze kamers beschikt daarnaast ook nog over een vrijstaand ligbad.

Let op: het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding. 

Wat een uitzicht, wauw!

In een oase van rust ligt het prachtige landhuis omringd door een tuin vol bloemen. Je kijkt uit over weilanden en op nog geen kwartier loopafstand is de zee. Een van de yogalessen vindt -als de zon schijnt- op het strand of in de tuin plaats.

Data & kosten yogaweekend

Data yogaweekend 2021 en 2022

yogaweekend 11 juni -13 juni 2021 VOL (wachtlijst beschikbaar)
yogaweekend 4 maart – 6 maart 2022
stilteweekend 8 april – 10 april 2022
yogaweekend 22-24 april 2022
yogaweekend 10 juni – 12 juni 2022*
yogaweekend 1 juli – 3 juli 2022
yogaweekend 7 oktober – 9 oktober 2022
stilteweekend 21 oktober -23 oktober*
yogaweekend 11 november – 13 november 2022*

*Deze retreats zijn op onze andere locatie in Domburg

kosten yoga retreat 2022

Luxe kamer met eigen badkamer en ligbad 495
Luxe kamer met eigen badkamer 475
Luxe kamer met gedeelde badkamer 445
Kamer met gedeelde badkamer 425

Bovenstaande prijs is per persoon & inclusief h’eerlijk eten en drinken en alle faciliteiten: sauna, groot binnenzwembad, yogasessies, tweepersoonskamer, ruim huis en tuin.
All inclusive.

Bijzonderheden per yoga retreat

Als er bijzonderheden zijn staan ze hieronder beschreven.

YOGAWEEKEND WOMEN ONLY 11-13 juni 2021

Een yogaweekend helemaal voor vrouwen. Om op en top te genieten van dat je een vrouw bent. Delen in onze vrouwelijke energie, schoonheid en alles wat ons verbindt. Onze kwetsbaarheid die juist ook zo krachtig is, samen zijn, verbinding vanuit hart en ziel. Nuchter en spiritueel tegelijkertijd. Ruimte maken zodat alles weer gaat stromen.

Waarom zou je mee gaan op dit yogaweekend

Yoga beginneling? Of gevorderd? Je bent van harte welkom op het yogaweekend.

De yin yoga en yang yoga tijdens dit yoga weekend zijn geschikt voor ieder niveau. Ook als je nog weinig yoga ervaring hebt ben je van harte welkom als deelnemer. Hetzelfde geldt voor ervaren yogi’s, we ontvangen je graag.

Yin en yang yoga

Yin yang yoga is volgens Hanneke geen aparte yoga stroming maar een toegankelijke, holistische en mindful vorm van yoga die Oosterse wijsheid combineert met traditionele Indiase yoga tradities. Een volledige vorm van yoga waarbij we rust en activiteit combineren, je word fysiek sterker en leniger, ervaart meer rust in jezelf en hebt tijd om naar binnen te keren.

Groepsgrootte yogaweekend

De groepsgootte van het yogaweekend bedraagt maximaal 15 deelnemers. Leeftijden variëren tussen 18-97 jaar. Als jij de bandbreedte wil rekken omdat je jonger of ouder bent, be my guest!

Waarom zou je meegaan op dit yogaweekend?

“Een weekend lang jezelf laten verwennen, ontspannen en uitwaaien. Op een super mooie locatie aan zee. Je wordt echt in de watten gelegd en hebt genoeg vrije tijd om te genieten van de omgeving of helemaal niets te doen. Heerlijk!” Sophie van Es

Het yogaweekend is inclusief

4x workshop Yoga

1x vroege vogel stilte meditatie

2x overnachting in een tweepersoonskamer (2x eenpersoonsbed)

2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner. Alle maaltijden zijn h’eerlijk huisgemaakt, vegetarisch, glutenvrij en waar mogelijk biologisch

Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en tennisbaan

Drankjes zoals thee, koffie, biologische vruchtensappen

Tussendoortjes bij de thee

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen zachte handdoeken voor je klaar

Data geplande yogaweekenden

Yogaweekend aan zee

When: vr maart 4 - zo maart 6
Where: Domburg

Stilteweekend aan zee

When: vr april 8 - zo april 10
Where: Domburg

Yogaweekend aan zee

When: vr april 22 - zo april 24
Where: Domburg

Yogaweekend aan zee locatie 2

When: vr juni 10 - zo juni 12
Where: Domburg

Yogaweekend aan zee

When: vr juli 1 - zo juli 3
Where: Domburg

Yogaweekend aan zee

When: vr oktober 7 - zo oktober 9
Where: Domburg

Stilteweekend

When: vr oktober 21 - zo oktober 23
Where: Domburg

Yogaweekend aan zee locatie 2

When: vr november 11 - zo november 13
Where: Domburg
Een fantastisch yogaweekend

Nannette Arndt (55): “Een super weekend met inspirerende vrouwen. Het was mooi om te horen hoe iedereen bezig is met bewust leven. Dit geeft mij veel inspiratie voor mijn eigen leven. De yoga-lessen vond ik heerlijk om te doen. Bedankt voor een fantastisch weekend, het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Yogaweekend aan zee, lise op het strand

Lise van Leeuwen, heerlijk ontspannen yogaweekend

“Een heerlijk weekend waar de sfeer onwijs goed was. Wat me opviel was dat ik helemaal mezelf kon zijn, iedereen luisterde naar elkaars verhaal en had daar respect voor. Ik las wel eens over mensen waarbij yoga hun leven veranderd had, ze een beter mens had gemaakt. Ik heb dat nooit begrepen tot dit weekend. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben.”

GA JE MEE OP YOGAWEEKEND?

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.