Luxe yoga weekend aan zee

Vanuit liefde en rust ZIJN met wat er is & thuiskomen bij jezelf.

Een high-end retreat exclusief voor vrouwelijke leiders, managers en changemakers.

Geniet in Zeeland op een prachtige locatie van een exclusief & luxe yoga weekend

Uitwaaien aan zee, vier yoga workshops, lekker biologisch eten, stilte meditatie op het strand, alle tijd voor jezelf, ontspannen in de sauna, genieten van rust, liefde en vertrouwen op deze prachtige locatie in Domburg.

Het programma van het yoga weekend

YOGAWEEKEND VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je rond etenstijd. We beginnen met een moment om te landen zodat je helemaal tot rust komt. Daarna smul je van een huisgemaakte vegetarische maaltijd in de riante keuken gevolgd door een lange ontspannen yoga workshop. Als je dan helemaal relaxt bent kun je nagenieten met een goed boek op de bank, een duik nemen in het overdekte zwembad (met sauna!), of je struint nog even door de duinen.

YOGAWEEKEND ZATERDAG

Nadat je zaterdag bent opgestaan in stilte geniet je op het strand of in de moderne yogazaal van een yoga & meditatie sessie. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt klaar. Helemaal relaxt kun je daarna de dag invullen naar eigen wens. Zwemmen in de zee of het binnenzwembad, wandelen door de duinen, shoppen in Domburg, wat jij wilt. Natuurlijk zorgen wij tussen de middag voor een lekkere lunch. In de avond is er een ontspannende yoga workshop en daarna verwennen we je graag met een h’eerlijk diner, liefde gaat door de maag. Daarna is er alle tijd om na te genieten van het uitzicht over de tuin, de rust & ruimte of iets anders waar jij zin in hebt.

YOGAWEEKEND ZONDAG

Zondag beginnen we in stilte. Al wandelend kom je tot jezelf tijdens een stilte meditatie richting strand. Als je dan rustig wakker bent geworden door het ruisen van de zee, of je lekker hebt uitgeslapen, staat er een zondags h’eerlijk ontbijt voor je klaar. Na het ontbijt is er een lange relaxte yogales. We sluiten het weekend gezamenlijk af met een lunch. Daarna kun je zolang je wilt nagenieten van de prachtige omgeving tot je besluit om huiswaarts te keren.

Locatie van het yogaweekend in Zeeland

Een modern verbouwd landhuis met zwembad en sauna, net buiten Domburg voorzien van alle luxe. Een binnenzwembad, sauna, moderne yogastudio, grote leefkeuken en relaxte woonkamer maken dit yoga weekend aan zee helemaal compleet.

Je slaapt in een ruime eenpersoonskamer met moderne heerlijke boxsprings. Een deel van de kamers beschikt over een ensuite badkamer, twee kamers delen 1 badkamer. Één van deze kamers beschikt daarnaast ook nog over een vrijstaand ligbad.

Het is heerlijk stil op de locatie waar we verblijven. Alle tijd en ruimte om te ZIJN, genoeg plekken waar je alleen kan zijn en ook de ruimte die vanzelf ontstaat om te verbinden met gelijkgestemden.

Let op: het aantal kamers met een eigen badkamer is beperkt. Boekingen geschieden op volgorde van aanmelding. 

Wat een uitzicht, wauw!

In een oase van rust ligt het prachtige landhuis omringd door een tuin vol bloemen. Je kijkt uit over weilanden en op nog geen kwartier loopafstand is de zee. Een van de yogalessen vindt -als de zon schijnt- op het strand of in de tuin plaats.

Data & kosten yogaweekend

Data yogaweekend en stilte retreats 2022

stilte retreat 4 maart – 6 maart 2022
yogaweekend 8 april – 10 april 2022
yogaweekend 1 juli – 3 juli 2022
stilte retreat 7 oktober – 9 oktober 2022

Investering retreats 2022

Op aanvraag.

Mail ons op info [apenstaartje] avontuurvanheerlijkleven.nl
Per retreat is er exclusief plek voor 6 vrouwelijke leiders: ondernemers, managers, changemakers.

Deze retreats vormen ook een onderdeel van het revolutionaire Avontuur van h’eerlijk leven jaartraject met Hanneke. Meer informatie lees je hier.

We kijken naar je uit!
Luxe retreat inclusief h’eerlijk eten en drinken en alle faciliteiten: sauna, groot binnenzwembad, yogasessies, ruime eenpersoonskamer, volledig privé gelegen huis en tuin.
All inclusive.

Waarom zou je mee gaan op deze retreat?

Het is tijd om minder te doen. Meer te ZIJN.

Jij rockt als leider en groeit snel. Je hebt je zaken goed voor elkaar en geniet volop van wat je neer zet in de wereld en manifesteert. Je draagt bij op een manier die de wereld mooier maakt en dat geeft je voldoening.

Je mag nog meer in de overgave…

Return To Love methode

Hoofd, hart, lichaam en ziel laten samensmelten. Het spirituele en aardse vloeien moeiteloos in elkaar over… We zakken dieper in ons lichaam en openen ons hart. Komen thuis bij onszelf.

Er is volop ruimte in het programma

Geen volgepropte dagen. Maar ruimte om te zijn. Ruimte voor jezelf en wat zich aandient.

Groepsgrootte yogaweekend

De groepsgrootte van het yogaweekend bedraagt maximaal 6 deelnemers. Zo is er ruimte voor mooie ontmoetingen, verbinding en ook alle tijd en aandacht voor jou.

Waarom zou je meegaan op dit yogaweekend?

“Een weekend lang jezelf laten verwennen, ontspannen en uitwaaien. Op een super mooie locatie aan zee. Je wordt echt in de watten gelegd en hebt genoeg vrije tijd om te genieten van de omgeving of helemaal niets te doen. Heerlijk!” Sophie van Es

Het yogaweekend is inclusief

4x workshop Yoga

1x vroege vogel stilte meditatie

2x overnachting in een eenpersoonskamer

2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner. Alle maaltijden zijn h’eerlijk huisgemaakt, vegetarisch, glutenvrij en waar mogelijk biologisch

Gratis gebruik van binnenzwembad, sauna en tennisbaan

Drankjes zoals thee, koffie, biologische vruchtensappen

Tussendoortjes bij de thee

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen zachte handdoeken voor je klaar

Data geplande yogaweekenden

Heart & soul leadership retreat aan zee

When: vr april 8 - zo april 10
Where: Domburg

Heart & Soul leadership retreat zee

When: vr juli 1 - zo juli 3
Where: Domburg
Een fantastisch yogaweekend

Nannette Arndt (55): “Een super weekend met inspirerende vrouwen. Het was mooi om te horen hoe iedereen bezig is met bewust leven. Dit geeft mij veel inspiratie voor mijn eigen leven. De yoga-lessen vond ik heerlijk om te doen. Bedankt voor een fantastisch weekend, het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Yogaweekend aan zee, lise op het strand

Lise van Leeuwen, heerlijk ontspannen yogaweekend

“Een heerlijk weekend waar de sfeer onwijs goed was. Wat me opviel was dat ik helemaal mezelf kon zijn, iedereen luisterde naar elkaars verhaal en had daar respect voor. Ik las wel eens over mensen waarbij yoga hun leven veranderd had, ze een beter mens had gemaakt. Ik heb dat nooit begrepen tot dit weekend. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben.”

GA JE MEE OP YOGAWEEKEND?

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.