Yoga weekend/midweek aan zee

In een kleine groep alle tijd om tot jezelf te komen. Geniet van yoga, stilte, meditatie en laat je verwennen met vers bereide maaltijden.

Geniet in Zeeland op een prachtige locatie van een inspirerende yogaretreat

Uitwaaien aan zee, yoga, ontspannen, lekker biologisch eten, strand, tijd voor jezelf, genieten van rust, op deze prachtige NIEUWE locatie in Domburg. Ik neem je met liefde (weer) mee.

Het programma van het yoga weekend

Programma yoga midweek is ongeveer hetzelfde en lees je hierna.

YOGAWEEKEND VRIJDAG

Op vrijdag arriveer je aan het einde van de middag en is er eerst tijd om te landen. Als je wil ga je lekker offline, zonder telefoon. We beginnen deze retraite om 17u met een lange ontspannen yoga workshop en daarna kan je aanschuiven voor het diner. Wanneer je helemaal relaxt en voldaan bent kun je nagenieten met een goed boek op de bank of je duikt lekker je bed in. Totale rust.

YOGAWEEKEND ZATERDAG

Nadat je zaterdag bent opgestaan in stilte geniet je op het strand of in de moderne yogazaal van een yoga & meditatie sessie. Vervolgens staat er een vers gemaakt ontbijt klaar. Helemaal relaxt kun je daarna de dag invullen naar eigen wens. Zwemmen in de zee, wandelen door de duinen, shoppen in Domburg, wat jij wilt. Natuurlijk zorgen wij tussen de middag voor een lekkere lunch. In de avond is er een ontspannende yoga workshop en daarna verwennen we je graag met een h’eerlijk diner. Nog voldoende tijd om na te genieten van het uitzicht in de tuin, een wandeling naar zee, de rust & ruimte of iets anders waar jij zin in hebt.

YOGAWEEKEND ZONDAG

Zondag beginnen we in stilte. Samen gaan we ervaren dat we onderdeel zijn van de natuur en nemen we tijd om echt in ons lijf te landen. Een zondags h’eerlijk ontbijt hoort erbij gevolgd door een lange yin yogales. We sluiten het weekend gezamenlijk af met een snack of lunch.

SPECIALS

*Als een yoga retreat een speciaal thema of programma heeft, lees je dat bij ‘bijzonderheden per retreat’. Denk aan stilte, women only, meditatie, healthy food… Elke retreat bevat deze elementen, maar als er een special is voert 1 element duidelijk de boventoon.

Het programma van de yoga midweek

Kies je voor een midweek? Dan mag je een extra dag ontspannen.

YOGAMIDWEEK MAANDAG

Op maandag arriveer je aan halverwege de middag en is er eerst tijd om te landen. Als je wil ga je lekker offline, je kan je telefoon inleveren. We beginnen deze retraite om 16u met een lange ontspannen yoga workshop en daarna kan je aanschuiven voor een met liefde bereid diner. Vaak is het dan al wat later op de avond en kun je nagenieten met een goed boek op de bank of je duikt lekker je bed in. De keuze is aan jou.

YOGAMIDWEEK DINSDAG EN WOENSDAG

We staan op in stilte zodat je rustig kan ontwaken in je eigen bubbel. Daarna geniet je op het strand of in de schitterende yogazaal van een yoga & meditatie sessie. Aansluitend serveren we je een vers gemaakt ontbijt. Dan is er tijd voor jezelf. Zwemmen in de zee, wandelen door de duinen, shoppen in Domburg, wat jij wilt. Ook kan je optioneel een massage bijboeken. Je hoeft nergens over na te denken, alleen maar jezelf in de watten te laten leggen. In de avond is er een ontspannende yoga workshop en daarna verwennen we je met een h’eerlijk diner. Nog voldoende tijd om na te genieten van het uitzicht in de tuin, een wandeling naar zee, de rust & ruimte of iets anders waar jij zin in hebt.

YOGAMIDWEEK DONDERDAG

Donderdag beginnen we weer in stilte. Samen gaan we ervaren dat we onderdeel zijn van de natuur en nemen we tijd om echt in ons lijf te landen. Een uitgebreide brunch hoort erbij vandaag gevolgd door een lange yin yogales. We sluiten de midweek gezamenlijk af met een snack en moment van dankbaarheid.

SPECIALS

*Als een yoga retreat een speciaal thema of programma heeft, lees je dat bij ‘bijzonderheden per retreat’. Denk aan stilte, women only, meditatie, healthy food… Elke retreat bevat deze elementen, maar als er een special is voert 1 element duidelijk de boventoon.

Locatie van het yogaweekend in Zeeland

Een modern verbouwd landhuis op loopafstand van zee. Een moderne yogastudio, grote leefkeuken en relaxte woonkamer maken dit yoga weekend aan zee helemaal compleet.

Je slaapt in een ruime tweepersoons slaapkamer met moderne heerlijke eenpersoons boxsprings. Een deel van de kamers beschikt over een ensuite badkamer, de overige kamers delen een grote badkamer met 1 andere kamer.

Wat een uitzicht, wauw!

In een oase van rust ligt het prachtige landhuis omringd door een tuin vol bloemen. Je kijkt uit over weilanden en op nog geen kwartier loopafstand is de zee. Een van de yogalessen vindt -als de zon schijnt- op het strand of in de tuin plaats.

Data & kosten yogaweekend / yoga midweek

Data yogaweekend of midweek 2021

zwangerschapsretraite 12 februari 2021 Nog 1 plek vrij
yogaweekend 2 april 2021 VOL (wachtlijst)
yogaweekend women only 11 juni 2021 Nog 1 plek vrij

kosten yoga retreat

yogaweekend:
Luxe kamer met eigen badkamer VOL
Luxe kamer met grote gedeelde badkamer VOL

yoga midweek:
Luxe kamer met eigen badkamer –
Luxe kamer met grote gedeelde badkamer –

Bovenstaande prijs is per persoon & all inclusive.

Waarom zou je mee gaan op dit yogaweekend

Yoga beginneling? Of gevorderd? Je bent van harte welkom op het yogaweekend.

De yin yoga en yang yoga tijdens dit yoga weekend zijn geschikt voor ieder niveau. Ook als je nog weinig yoga ervaring hebt ben je van harte welkom als deelnemer. Hetzelfde geldt voor ervaren yogi’s, we ontvangen je graag.

Yin en yang yoga

Yin yang yoga is volgens Hanneke geen aparte yoga stroming maar een toegankelijke, holistische en mindful vorm van yoga die Oosterse wijsheid combineert met traditionele Indiase yoga tradities. Een volledige vorm van yoga waarbij we rust en activiteit combineren, je word fysiek sterker en leniger, ervaart meer rust in jezelf en hebt tijd om naar binnen te keren.

Dive deeper

Hanneke: ‘9 jaar geef ik nu yoga retraites. Het is mijn wens dat je weer voelt dat er onvoorwaardelijke liefde in je zit. Dat je pure liefde bent. Ik ben geboeid door onze vrouwelijke energie en neem je daar graag in mee.’

Groepsgrootte yogaweekend

De groepsgootte van het yogaweekend bedraagt maximaal 10 deelnemers. Leeftijden variëren tussen 18-97 jaar. Als jij de bandbreedte wil rekken omdat je jonger of ouder bent, be my guest!

Het yogaweekend is inclusief

4x workshop yoga (6x tijdens yoga midweek)

Stilte meditatie

Overnachtingen in een tweepersoonskamer (2x boxspring)

Prachtig modern stijlvol landhuis, heerlijke tuin, loopafstand naar zee

Ontbijt, lunch, snack en diner. Alle maaltijden zijn h’eerlijk huisgemaakt, vegetarisch, glutenvrij en waar mogelijk biologisch

Drankjes zoals thee, koffie, biologische vruchtensappen

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er liggen zachte handdoeken voor je klaar

Data geplande yogaweekenden/yoga midweken

Yogaweekend aan zee

When: vr juni 11 - zo juni 13
Where: Domburg

Zwangerschapsretraite

When: vr november 12 - zo november 14

There are no events to display

Een fantastisch yogaweekend

Nannette Arndt (55): “Een super weekend met inspirerende vrouwen. Het was mooi om te horen hoe iedereen bezig is met bewust leven. Dit geeft mij veel inspiratie voor mijn eigen leven. De yoga-lessen vond ik heerlijk om te doen. Bedankt voor een fantastisch weekend, het is zeker voor herhaling vatbaar.”

Yogaweekend aan zee, lise op het strand

Lise van Leeuwen, heerlijk ontspannen yogaweekend

“Een heerlijk weekend waar de sfeer onwijs goed was. Wat me opviel was dat ik helemaal mezelf kon zijn, iedereen luisterde naar elkaars verhaal en had daar respect voor. Ik las wel eens over mensen waarbij yoga hun leven veranderd had, ze een beter mens had gemaakt. Ik heb dat nooit begrepen tot dit weekend. Ik neem mee dat ik er mag zijn zoals ik ben.”

GA JE MEE OP YOGARETRAITE?
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.