Zwangerschapsretraite

Alle tijd voor je zwangerschap, jezelf en de baby in je buik.

Zwangerschapsretraite

Tijdens deze retraite heb je rust en alle tijd voor jezelf. Je bent helemaal vrij om te doen waar jij behoefte aan hebt.
Boeken lezen, mediteren, je terugtrekken in de tuin, over je zwangerschap praten met de andere mama’s, wandelen, opladen op het strand of in de natuur, genieten van de zilte zeelucht, of samenzijn in de leefkeuken. Liefde en verbinding voelen.
Niets moet, alles mag. Daarnaast bieden we je 4 zwangerschapsyogalessen aan en natuurlijk verwennen we je met heerlijk eten.

Het programma van de zwangerschapsretraite

ZWANGERSCHAPSRETRAITE VRIJDAG

Samen met een van de keukenprinsessen ontvangt Hanneke je om 17.00u in Domburg. Je kan je rustig installeren op je kamer voordat we samen komen in de warme leefkeuken. Daar krijg je uitleg over wat je kan verwachten en ontvang je het programma op papier zodat je precies weet waar je aan toe bent. We genieten samen van een gezond twee gangen diner en daarna is het tijd voor een relaxte zwangerschapsyogales. Na afloop staat er warme thee met iets lekkers voor je klaar.

ZWANGERSCHAPSRETRAITE ZATERDAG

Vandaag beginnen we met een zwangerschapsyogales of zwangerschapsblessing in de yogazaal. Daarna staat een heerlijk ontbijt voor ons klaar. Je kan overigens altijd al lekker fruit eten voordat we beginnen met de les, we zorgen graag goed voor jou als moeder en de baby in je buik. In de middag kan je optioneel een zwangerschapsmassage bijboeken. Alle activiteiten stellen we met zorg samen, maar jij kiest wat goed voelt voor jou. Voordat je weer aan tafel mag kan je genieten van de sauna, wandelen naar zee, zwemmen, slapen of gewoon eens een keer niets doen op de bank. Het diner koken we met liefde voor je, je kan zo aanschuiven. In de avond een zwangerschapsyogales ter voorbereiding op de bevalling met onder andere massagetechnieken die je tijdens de bevalling kan gebruiken.

ZWANGERSCHAPSRETRAITE ZONDAG

We ontwaken samen tijdens een stiltewandeling. Zonder ergens te hoeven komen zetten we steeds een nieuwe stap. Het wandelen zelf is alles wat we doen. Helemaal in het moment, zorgeloos en vrij. Stap voor stap word je wakker en ontwaakt ook de wereld om je heen. Bij thuiskomst smullen we van een uitgebreid ontbijt en daarna volgt de zwangerschapsyogales. Voor de lunch kan je nog lekker zwemmen of misschien gewoon even niets. Luieren, je bezinnen, schrijven of lezen, doen wat jij graag wilt. In Domburg kan je zwemmen in het binnenzwembad, opwarmen in de sauna, struinen door de duinen.

Zwangerschapsretraite speciaal voor zwangere vrouwen

Een zwangerschapsretraite speciaal voor zwangere vrouwen. Deze zwangerschapsyoga retreat staat helemaal in het teken van jou als mama, je zwangerschap en de baby in je buik. Je bent welkom vanaf 12 weken zwangerschap tot aan het einde van je zwangerschap. Alle 4 de zwangerschapsyoga lessen dit zwangerschapsyogaweekend zijn speciaal voor zwangere mama’s en worden verzorgd door Hanneke. Tijdens een van de lessen op zaterdag oefenen we speciale massage technieken voor tijdens de bevalling. Ze zijn ook al heerlijk als je zwanger bent. Ook zijn er geleide meditaties om je voor te bereiden op de bevalling en kan je heerlijk uitrusten in een fijne boxspring, hoef je alleen maar aan te schuiven voor heerlijk gezond eten, kan je zwemmen in het binnenzwembad of lekker naar zee. Hanneke is mama, doula en opgeleid tot zwangerschapsyogadocent bij Birthlight. Zie ook Avontuurvanveertigweken.nl voor haar zwangerschapscursus.

Locatie van de zwangerschapsretreat

Zwangerschapsretraite: een riante luxe verbouwde boerderij in Domburg

Een ruime leefkeuken, heerlijk banken in de woonkamer, ruim opgezette slaapkamers en een eigen binnenzwembad, sauna en yogazaal. Je wordt al zen als je op locatie arriveert. Aan een doodlopende weg ligt onze fijne plek.

De kamers zijn rustig van kleur met veel lichte houttinten, mint en wit. Op alle kamers staan 2 luxe boxsprings en er zijn zowel kamers met eigen badkamer als met gedeelde badkamer. De gedeelde badkamer deel je met maximaal 1 andere kamer. Alle kamers zijn voor twee personen, de meeste mensen komen alleen, dan deel je de kamer op volgorde van aanmelding.

Prijs zwangerschapsretraite

zwangerschapsretraite 6-8 maart 2020; in Domburg

Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer en ligbad 490,-
Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer 475,-
Luxe tweepersoonskamer met gedeelde badkamer 450,-
Kleinere mooie tweepersoonskamer met gedeelde badkamer 410,-

 

Bovenstaande prijs is per persoon.

Je kan je voorkeur voor een kamer aangeven op het inschrijfformulier.

Waarom zou je op zwangerschapsretraite gaan?

Om tot rust te komen, tot inzicht, aandacht te hebben voor wat is. Even niets moeten en niet overladen worden met prikkels. Alle tijd voor je zwangerschap, voor jezelf, voor het wonder in je buik. Zonder zorgen kletsen over je zwangerschap en delen in alles wat daarbij hoort met andere zwangere vrouwen. Goed voorbereid worden op je bevalling en genieten van fijne zwangerschapsyoga en lekker eten.

DIT ONTVANG JE TIJDENS HET ZWANGERSCHAPSWEEKEND

Een mooie kamer met luxe eenpersoons boxsprings

2x ontbijt, 2x uitgebreide lunch, 2x diner. Al het eten is huisgemaakt met veel liefde. We koken vers, vegetarisch en glutenvrij

Onbeperkt thee, fruit, water en koffie. In de middag vruchtensap en een lekker tussendoortje

Zwangerschapsyogales van gecertificeerde zwangerschapsyogadocente en doula

Een gezamenlijke stiltewandeling richting zee of in de natuur

Vier keer zwangerschapsyogales, waarin ook voorbereiding op de bevalling

1 van de zwangerschapsyogalessen doen we een zwangerschapsblessing

Zo vaak je wenst gebruik van sauna, binnenzwembad en tennisbaan

Data zwangerschapsretraite 2020

zwangerschaps yogaweekend 6 – 8 maart 2020

Yogaweekend aan zee

Tijdstip: vr juni 11 - zo juni 13
Lokatie: Domburg
Happiness

Happiness is here and now. I have dropped my worries.
Nowhere to go, nothing to do. There is no need to hurry.
Happiness is here and now. I have dropped my worries.
Somewhere to go, something to do. But I don’t need to hurry.”

Thich Nhat Hanh

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.