Zwangerschapsretraite

Alle tijd voor jezelf en de baby in je buik.

Zwangerschapsretraite

Het programma van de zwangerschapsretraite

ZWANGERSCHAPSRETRAITE VRIJDAG

Samen met een van de keukenprinsessen ontvangt Hanneke je om 16.00u in Domburg. Je kan je rustig installeren op je kamer voordat we samen komen in de warme leefkeuken. Daar krijg je uitleg over wat je kan verwachten en is er een korte voorstelronde, met al die prachtige zwangere mama’s. We genieten samen van een gezond twee gangen diner en daarna is het tijd voor een relaxte zwangerschapsyogales en meditatie. Na afloop staat er warme thee met iets lekkers voor je klaar en kan je wanneer je wil lekker gaan slapen.

ZWANGERSCHAPSRETRAITE ZATERDAG

Vandaag beginnen we met een zwangerschapsyoga les in de yogazaal met schitterend uitzicht over de natuur. Het thema deze ochtend is goed voorbereid op je bevalling. Hierbij kan je denken aan ademoefeningen, massage, natuurlijke manieren om weeën op te vangen en echt vertrouwen op je lijf. Daarna staat een heerlijk ontbijt voor ons klaar. We zorgen graag goed voor jou als moeder en de baby in je buik. In de middag kan je optioneel een zwangerschapsmassage bijboeken. Alle activiteiten stellen we met zorg samen, maar jij kiest wat goed voelt voor jou. Voordat je weer aan tafel mag kan je genieten van tijd helemaal voor jezelf. Wandelen naar zee, zwemmen, slapen of gewoon eens een keer niets doen op de bank of in de heerlijke stille tuin. Het diner koken we met liefde voor je. In de avond een zwangerschapsyogales ter totale ontspanning.

ZWANGERSCHAPSRETRAITE ZONDAG

We ontwaken samen tijdens een stiltewandeling. Stap voor stap word je wakker en ontwaakt ook de wereld om je heen. Bij thuiskomst smullen we van een uitgebreid ontbijt en daarna volgt weer een zwangerschapsyogales. Er is altijd ruimte voor je vragen/wensen. Na de lunch sluiten we gezamenlijk af met een wens voor elke mama en baby.

Zwangerschapsretraite speciaal voor zwangere vrouwen

Deze zwangerschapsyoga retreat staat helemaal in het teken van jou als mama, je zwangerschap en de baby in je buik. Je bent welkom vanaf 12 weken zwangerschap tot aan het einde van je zwangerschap. Alle 4 de zwangerschapsyoga lessen en de workshop ter voorbereiding op je bevalling zijn speciaal voor zwangere mama’s en worden verzorgd door Hanneke Megens.

Hanneke is mama van 2 jongens en opgeleid tot zwangerschapsyogadocent bij Birthlight. Wil je nu al starten met zwangerschapsyoga thuis? Kijk dan op Avontuurvanveertigweken.nl voor Hanneke’s online zwangerschapsyoga en zwangerschapscursus.

Locatie van de zwangerschapsretreat

Zwangerschapsretraite: In de stilte in Domburg

Een ruime leefkeuken, heerlijk banken in de woonkamer, ruim opgezette slaapkamers en een eigen  yogazaal. Deze locatie is prachtig. De kamers zijn rustig van kleur met veel lichte houttinten, mint en wit. Op alle kamers staan 2 luxe boxsprings en er zijn zowel kamers met eigen badkamer als met gedeelde badkamer. De gedeelde badkamer deel je met 1 andere kamer en alle badkamers hebben een fijne douche. Alle kamers zijn voor twee personen, de meeste mensen komen alleen, dan deel je de kamer op volgorde van aanmelding met een andere zwangere moeder.

Prijs zwangerschapsretraite

zwangerschapsretraite 12 februari 2021 in Domburg

Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer VOL
Luxe tweepersoonskamer met gedeelde badkamer VOL

VOL, wachtlijst beschikbaar

Toeslag 1 persoonskamer 150,-

Als je vanuit je zorgverzekering een zwangerschapscursus/zwangerschapsyoga vergoed krijgt kan je de factuur indienen.

Bovenstaande prijs is per persoon.

Je kan je voorkeur voor een kamer aangeven op het inschrijfformulier.

DIT ONTVANG JE TIJDENS DE ZWANGERSCHAPSRETRAITE

Een prachtige kamer met luxe eenpersoons boxsprings en badkamer

2x ontbijt, 2x uitgebreide lunch, 2x diner. Al het eten is huisgemaakt met veel liefde. We koken vers, vegetarisch en glutenvrij

Onbeperkt thee, fruit, water en koffie. In de middag een lekker tussendoortje (maar eigenlijk is dat altijd wel te krijgen ;))

Zwangerschapsyogales van gecertificeerde zwangerschapsyogadocente en doula

Een gezamenlijke stiltewandeling richting zee of in de natuur

Vier keer zwangerschapsyogales, waarin ook voorbereiding op de bevalling

Workshop ter voorbereiding op je bevalling

Een kleine groep, zodat we vertrouwd zijn met elkaar en echt kunnen ontspannen

Data zwangerschapsretraite 2021

zwangerschaps yogaweekend 12 februari 2021

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.